L'Equip


Qui som a “La República Santboiana”?

  • Amadeu Alemany

Guionista, director de televisió i de ràdio i escriptor. Guionista al programa “Surti com surti” de TV3 i premi APEI pel programa “Ondia Catalunya” d'Onda Cero. Director de programes a Canal 25, cap de projectes a AP3 Media i a Cafè Films, a l'actualitat dirigeix el programa “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi, encapçalant un projecte de renovació en aquest mitjà.

  • Josep Sabat “El Nano”

Actor i director teatral. Nominat als premis Molières de Teatre a París (França), ha participat com a actor a les sèries De Moda (TV3), Operació Malaya (TVE), Homenots (TV3, TV2), 39+1 (TV3). Professor de cursos de teatre a “El Timbal” és l'actual repòrter de Radio Sant Boi, al programa “La República Santboiana”.
  • Rocío Caso

Locutora i productora. Ha col·laborat en la producció de programes de televisió a Canal Català i CityTV així com a emissores de ràdio com Cadena Cope, Ràdio Cornellà o Ràdio Marca. Col·laboradora a programes esportius de Punt Avui TV, a l'actualitat es dedica a la producció del programa “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi, on porta la secció diària “La noticia Caso”.
  • Sílvia Blanco

Locutora, cap de producció i programació. Ha estat col·laboradora a programes de la TV de Rússia, crítica de cinema a “Platea Bastarda”, actriu amateur (p.e. vídeos musicals i corporatius, peces teatrals, etc.). A l'actualitat és estudiant del Grau de Comunicació, i es dedica a la producció i programació de “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi, on condueix les seccions setmanals “El Safareig” i “Les Feres Musicals”.
  • Ireneu Castillo

Escriptor i divulgador. Especialitzat en temes històrics, ha col·laborat amb Editorial Santillana i Editorial Océano, així com amb articles a la revista Clío Historia i conduint l'espai “Racons de L'Hospitalet” de Televisió de l'Hospitalet. Autor del blog “Memento Mori!”, a l'actualitat col·labora en la producció de “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi, on disposa d'un espai setmanal de curiositats històriques.
  • Carla Mateo
Locutora i productora. Estudiant de Comunicació i Periodisme Audiovisual per la Universitat de Lleida, està fent pràctiques a la redacció de “8 al dia” de 8TV. A l'actualitat col·labora a la producció del programa “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi.

  • Equip Tècnic

  • Eric Aguilera

Tècnic de so. Enginyer de Telecomunicació, especialitzat en imatge i so per La Salle Barcelona, així com Graduat en Mitjans Audiovisuals pel Tecnocampus de Mataró, és a l'actualitat el responsable de la part tècnica de "La República Santboiana" de Ràdio Sant Boi.

  • Martí Boldú

Tècnic de so. Estudiant de Grau Superior de Telecomunicacions-Informàtica a l'Escola Salesians de Sarrià. Actualment en pràctiques a Ràdio Sant Boi.