dijous, 27 d’abril del 2017

Programa 364 de La República Santboiana

Comencem el programa 364 de La República Santboiana d'aquest 27 d'abril (Mare de Dèu de Montserrat) amb la cançó "Party live for ever" del grup Third.

Seguim amb la peculiar previsió del Temps de l'Enric Riverola, els titulars de la premsa amb l'espai El Quiosc, la sempre curiosa Notícia Rocío Caso i la inqualificable intervenció matinal d'El Nano.

La Rocío Caso ens ha explicat una tendra i impactant història d'amor




Com cada dijous, i conduïda puntualment per l'Amadeu Alemany, el Consell de Sàvies i Savis de La República Santboiana està formada per José Luís López (editor de la revista Caràkter), el Xavier Fontbona (Informàtic) i per la Núria Salan (investigadora) per, entre tots, comentar l'actualitat del dia.

Els components de la tertúlia de Dijous




Tot seguit, a l'Espai de la Memòria i el Patrimoni, el nostre col·laborador i director de l'Arxiu Històric Municipal de Sant Boi, en Carles Serret, i aprofitant que avui és el dia de la Mare de Dèu de Montserrat, ens vol parlar dels noms (patronímics i antropónims) i de la seva evolució a Sant Boi durant els últims 200 anys.

Amb en Carles Serret, hem parlat de noms





Avui El Nano ha visitat el quiosc de premsa que hi ha a la Plaça Catalunya, on la seva propietària, l'Estefania ens ha explicat lo dur que resulta estar en un establiment d'aquestes característiques.
 
El Nano ha entrevistat l'Estefania, del quiosc de Pl. Catalunya





A l'Espai de la Salut d'aquest dijous hem tingut via telefònica el responsable de l'Associació Equaid, el Juti Gusi, associació de la Garrotxa que es dedica a la promoció i divulgació dels beneficis per a la salut del consum de la llet d'euga i els seus derivats.

Una llet amb molts beneficis però poc coneguda pel gran public





Avui, com pertoca als dijous i per tancar el programa, El Nano, l'Amadeu, i l'Ireneu Castillo, fan Safareig de l'actualitat de la premsa rosa amb el monologuista i imitador Edu Mutante i tots els personatges que porta dins de la seva motxilla.

Amb l'Edu Mutante hem fet una estona de Safareig