dimarts, 25 d’abril del 2017

Programa 362 de La República Santboiana

Avui, a La República Santboiana hem tingut un gran contingut. Després de la Introducció, on la Sílvia Blanco ha explicat el cas de com s'utilitzen els condons per a fermentar vi, hem tingut la nostra habitual tertúlia matinal. 

Una forma molt curiosa de fer servir els condons
Aquí, els tertulians (avui no hi havia dones) del Consell de Savis del Dimarts han parlat de l'actualitat del dia, i fins i tot, donat que en Joan Ramon Molero és un expert en fer fotos amb la lluna de fons, ha sortit la iniciativa de vendre una de les seves fotos i destinar el que es tregui per a causes socials. A veure si es porta a terme.
 
Una de les fotos d'en Joan Ramon Molero

Un cop acabada la tertúlia, l'Ireneu Castillo, l'Home Curiós de La República Santboiana ens ha explicat la història d'un gos que els espanyols van fer servir per a conquerir Amèrica i que es va fer famós per la seva ferocitat i violència: Becerrillo, el temible gos conqueridor.

Alà espanyol

Després de les notícies de les 10, hem tingut la intervenció del Nano, qui ha entrevistat als informàtics de Infoexe.Com, i després hem tingut la visita del monologuista Víctor Parrado al qual hem tingut el plaer d'entrevistar. En aquesta simpàtica entrevista, l'Amadeu i la Sílvia Blanco han pogut parlar dels seus últims projectes i de les motivacions que li han impulsat a fer-se monologuista.

El monologuista Víctor Parrado

El Nano ha entrevistat els amics d'Infoexe

A l'Espai de les Animalades, amb l'Isaac Carrasco, veterinari de CNR Veterinaris de Sant Boi, hem parlat de les perruqueries per a gossos i gats, així com de les preparacions professionals i coneixements que es necessiten per a ser un bon professional en aquest àmbit.

Perruqueries canines a l'Espai de les Animalades

I per acabar el dimarts, hem tingut l'estrena d'un nou espai anomenat "La República de la Tovallola", on la Teresa Lllinàs i el "Pitu" Linares, junt amb l'Amadeu, El Nano i l'Ireneu Castillo, parlaran de l'estat de les platges, dels bolets d'estiu, les tendències de la roba d'estiu i tot un seguit de coses per a fer la temporada d'estiu molt més refrescant, ara que ha acabat la temporada d'esquí.


La República de la Tovallola