dijous, 11 de maig del 2017

Inauguració de l'Expo MOONotemàtica a Cal Ninyo

Ahir dia 10 de maig, a les 20.34 hores va tenir lloc la inauguració de l'exposició fotogràfica que, amb la col·laboració de La República Santboiana, i anomenada MOONotemàtica està ubicada al vestíbul de Cal Ninyo.

Vestíbul de Cal Ninyo, lloc de l'exposició
Aquesta exposició, que es va inaugurar a aquesta hora perquè coincidís amb la sortida de la Lluna, recull una gran quantitat de fotografies d'en Joan Ramon Molero, col·laborador al Consell de Savis dels dimarts de La República Santboiana i fotògraf aficionat, on la protagonista és la lluna mostrant-se amb tot el seu esplendor sobre diferents paisatges, alguns d'ells santboians.

Subhasta de pòsters per una causa solidària
En motiu de la inauguració s'ha fet una subhasta benèfica, que dirigida de forma peculiar per El Nano, ha venut al millor postor uns quants pòsters amb fotos de les exposades, la recaptació de la qual ha anat íntegrament a la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat.

El Nano, fent de jutge de la subhasta
La recaptació ha anat íntegrament a la CEA(R)
Els compradors que han col·laborat en aquesta iniciativa solidària han estat: la Laura Solis (Regidora d'Igualtat i Drets Socials), l'Alba Martínez (Regidora de Ciutat Educadora), en Josep Puigdengoles (Regidor de Ciutat Sotenible), la Rita Sahún (metgessa), en Francesc Giménez, en Pere Romero (propietari del restaurant Cal Vitus), en Joan de Lara i el Jordi Elias (vicepresident de l'Unió Esportiva Santboiana).

Els nombrosos assistents s'ho van passar d'allò més bé

Agrair l'Anna de Cal Ninyo, i al Mingo Font, propietari de Tot Imprès per la desinteressada feina d'impressió dels pòsters subhastats.
Fins el dia 7 de juny a Cal Ninyo