dijous, 11 de maig del 2017

Programa 373 de La República Santboiana

Comencem el programa 373 de La República Santboiana d'aquest 11 de maig amb la cançó "As tears go by" dels Rolling Stones, i és que avui és un dia especial perquè fa un any que el nostre company, el tècnic de so Damià Grima ens va deixar. Per això li dediquem aquesta entranyable cançó que de ben segur li agradarà allà on estigui.

Avui fa un any que el Damià Grima ens va deixar
Seguim amb la peculiar previsió del Temps de l'Enric Riverola, els titulars de la premsa amb l'espai El Quiosc, la sempre curiosa Notícia Rocío Caso i la inqualificable intervenció matinal d'El Nano.


  • Com cada dijous, i conduïda puntualment per l'Amadeu Alemany, el Consell de Sàvies i Savis de La República Santboiana està formada per José Luís López (editor de la revista Caràkter), el Xavier Fontbona (Informàtic) i per la Núria Salan (investigadora) per, entre tots, comentar l'actualitat del dia.
Els tertulians de Dijous



  • A l'Espai de la Memòria i el Patrimoni, en Carles Serret, el director de l'Arxiu Històric Municipal de Sant Boi ens ha parlat de l'especial relació que ha tingut la nostra ciutat amb els centres de Salut Mental durant la història. Sobretot, ara que fa 50 anys es creava el "Patronato Local Pro Rehabilitación del Enfermo Mental". 

En Carles Serret ens explica la relació amb els hospitals de Salut Mental


  • El Nano, avui, a més de trobar-se amb un xàfec impressionant, s'ha trobat amb la Míriam i la Blanca, que gestionen l'empresa GrupoStima, que es dediquen a la cura personal de la gent gran i les ha entrevistades.
La Míriam i la Blanca, les propietàries de GrupoStima




  • Aquest dijous, a l'Espai de la Salut hem tingut en Dani Zadel, mestre i terapeuta de reiki federat qui ens explicarà en què consisteix això del Feng Shui.
Podeu csaber més del Feng Shui a la seva web: http://danizadel.com



  • Per acabar la jornada, hem tingut al monologuista i imitador, l'Edu Mutante, amb el qual hem fet una mica de safareig sobre una cosa tan d'actualitat com és el festival d'Eurovisión, el qual tindrà lloc aquest dissabte i que donarà que parlar durant els propers dies.

L'Edu Mutante ens sorprèn amb les seves imitacions